maanantai 31. elokuuta 2015

KIITELLEN

Tämä on viideskymmenes ja viimeinen kirjoitukseni Ei palijon missähän -blogissa. Kesätyöni Sallan satusetänä, tarinallistajana, on päättymässä. Samalla taitaa päättyä kesä 2015, ikimuistoinen kesä, josta meidän perheemme muistaa aina sateet ja sääsket.

On kiitosten aika. Kiitos Eco-Salla-hankkeen väelle! Kiitos kaikille sallalaisille, jotka olette eri tavoin ottaneet yhteyttä, kertoneet tarinoitanne! Kiitos blogin lukijoille ja palautteen antajille! Kiitos!

Sallassa on paljon hyvää. Sallalla ja sallalaisilla on annettavaa kaikille tänne tuleville.

Meillä on sijainti, luonto, historia, kulttuuri, tulevaisuus. Meillä on puhdasta ilmaa hengittää, meillä on tilaa ja avaruutta olla. Meillä on polkuja astua, jokia kalastaa, metsiä marjastaa. Meillä on korpia kuunnella karhun kuiskausta. Meillä on kuivalihavelliä ja kampanisuja, meillä on hilloja, sääskiäkin. Meillä on kaikki. Täällä keskellä ei mitään.

Ennen kaikkea meillä on sitkeät sallalaiset tarinoineen. Ja millaiset jutut! Ainutkertaiset, ainutlaatuiset.

Kerrotaan jatkossakin tarinoitamme! Herätetään vanhatkin tarinat henkiin! Kosketellaan tarinoilla toisiamme! Raatataan! Lovastetaan!

Kaikkea hyvää!

Muuten... Sallassa kiitteleminen ei ole aina tarkoittanut myönteistä puheenvuoroa. Kyllä sitä kotona kiiteltiin, kun oli uuvet suksensa mäjessä katkassu. 

Mutta tämän blogin kiitokset ovat kyllä vilpittömät ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit vapaasti kommentoida blogimerkintää. Kommentit eivät tule näkyviin heti; bloggaajan pitää ensin hyväksyä ne. Voit lähettää myös muita kuin juuri tähän blogiin liittyviä huomioita Salla-aiheesta blogin kirjoittajalle. Kiitos!